Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

A Pallasz Athéné Egyetem első diplomaátadó ünnepsége

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Pallasz Athéné Egyetem első diplomaátadó ünnepségeA Pallasz Athéné Egyetem megalakulása óta az első diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésre kerül sor 2017. február 24-én és 25-én az intézményben.

A szolnoki végzősök február 24-én 14.00 órakor Szolnokon, a Campus aulájában (5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány. 14.) vehetik át diplomájukat. A három kecskeméti kar: a GAMF Műszaki és Informatikai Kar, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar és a Pedagógusképző Kar együttes ünnepségét pedig február 25-én 10.00 órától a Törös Olga Sportcsarnokban (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) tartjuk.

A Pallasz Athéné Egyetem négy karán a 2016/2017-es tanév őszi félévében 430 hallgató tett záróvizsgát. Közülük 236-an vehetik át diplomájukat, 194 hallgatónk végzettségéről igazolást kap.

A GAMF Műszaki és Informatikai Karán kilenc, a Gazdálkodási Karon hat, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon négy, a Pedagógusképző Karon egy hallgatónk ért el kiemelkedő tanulmányi eredményt. Őket, valamint a MegaLux járműépítő csapatunk tagjait az elmúlt évben elért sikereikért az Egyetem vezetősége könyvjutalomban részesíti

Az ünnepségen Hegedűs Zoltán nyugalmazott főiskolai docens, aki 1991. augusztus 1-én kezdte oktatói pályáját a GAMF Műszaki és Informatikai Karon, munkásságáért Pedagógus Szolgálati Emlékérem miniszteri kitüntetést vehet át.