Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

A Neumann János Egyetem is bemutatkozott az Education

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Neumann János Egyetem standja is bemutatkozott a budapesti Educatio 2018 kiállításon, január 18-án. A nemzetközi oktatási börzén az egyetem legújabb kara mellett képviseltették magukat a duális partnerek és Kecskemét Megyei Jogú Város is.A Neumann János Egyetem is bemutatkozott az Education

 

Folyamatos érdeklődés mellett mutatkozott be a Neumann János Egyetem a budapesti Educatio 2018 kiállításon. A kiállítói forgatagban kiemelten fontos, hogy az éppen csak arra járó, továbbtanulni vágyó diákok figyelmét felkeltsék, ezért az egyetem mind az öt kara különböző érdekességekkel képviseltette magát az oktatási börzén.

– Egyetemünk mind az öt kara megtalálható a kiállításon. Itt van Kecskemétről a GAMF Műszaki és Informatikai Kar, a Kertészeti és Vidékfejlesztési kar, a Pedagógusképző Kar illetve új karunk, a kecskeméti Gazdaságtudományi Kar. Szolnokról pedig a Gazdálkodási Karunk van jelen - árulta el kérdésünkre Finta Zita, a Neumann János Egyetem kancellárja.

Az egyetem kiállító terében megtekinthető volt a MegaLux napelemes jármű, de a látogatók fényképezkedhettek a MotoStudent csapat versenymotorján is és megfigyelhették egy méhkas működését. Az egyetem legújabb kara, a Gazdaságtudományi Kar, amely idén szeptemberben indul, csupa jó hírrel érkezett a képzésekről.

 

forrás: hiros.hu

Az Egyetem képgaliráját ide kattintva tekinthetik meg.